Blood and Honour plant ‘We Are Back’-concert

De neonazi-organisatie Blood and Honour Vlaanderen plant komend weekend ergens in België een ‘We Are Back’-concert. Dat meldt De Morgen. Eind vorige week raakte nog bekend dat het federaal parket drie leden van de extreemrechtse organisatie wil vervolgen op basis van de racismewet. Op 2 februari verschijnen drie Blood and Honourverdachten voor de raadkamer van Veurne. Ze riskeren maximaal een jaar cel. Het trio maakt deel uit van de ‘traditionele tak’ van Blood and Honour Vlaanderen, die tegenover de hardere afscheuringen als Combat 18 of het ter ziele gegane Bloed, Bodem, Eer en Trouw staat. Ook de organisatoren van het aankomende ‘We Are Back Event’ zouden deel uitmaken van die traditionele tak.

via De Standaard Online – Blood and Honour plant ‘We Are Back’-concert.